això acaba de començar

Tribade és un trio de rap format a Barcelona per les MCs BittahMasiva i Lulla. Darrere de la Barcelona de moda, olímpica i cool, darrere de la ciutat marca registrada, encara existeix la veritable classe treballadora. El rap és la realitat feta música i Tribade s’entreguen a la cultura i missió original de l'estil per empoderar-se i denunciar a través de ritmes i poesia. Les seves lletres porten al segle XXI l’univers de dues dones que lluiten contra la precarietat dins d’una societat plena de privilegis masculins. A més, amplifiquen amb la seva poesia realitats generalment silenciades tal com lluites locals i de barri, LGTB, activisme antifeixista, etc. Amb la seva música, una combinació fresca i original de rap amb flamenc, soul, afrotrap i reggaetón, Tribade deixen més clar que mai que Barcelona no és només rumba i mestissatge.

 

Fins el moment, Tribade han presentat de manera underground dos singles via Youtube, “Gaupasa” (novembre de 2017, +1.000.000 visualitzacions) i “Mujeres” (novembre de 2017, +421.000 visualitzacions).

 

Tribade es troba actualment treballant amb importants productors catalans i espanyols per tal de donar forma al que será el seu primer àlbum a principis de 2019, un disc que vindrà acompanyat d’una extensa gira de presentación en directe.

TRIBADE SOM

Bittah

Cantant

Masiva Lulla

Cantant
TRIBADE

language